Тониране на стъкло

Технологията тониране на стъкло  по RAL, NCS и CS системите позволява на клиента да избира от палитра с над  10000 цвята, което от своя страна дава голяма гъвкавост при създаване на интериора и внася индивидуалност при всеки клиент . Пораради огромното разнообразие от цветове, с които разполагаме, можем да предадем индивидуалност на всяко едно помещение в дома, офиса или хотела.

 

Боите, с които тонираме, имат UV защита, която дава изключително голяма издръжливост на цвета. Всчки използвани от нас бои за тониране на стъкло са със сертификати за високо качетвоство и отговарят на всички  Европейски норми за безвредност на боите при експлоатация, здравина и издържливост.

На нашите клиенти предлагаме няколко вида стъкло.

За стъклото:

  • Всички предлагани от нас стъкла могат да бъдат с дебелина от 4 – 12 мм.

  • Всички предлагани от нас стъкла могат да бъдат темперирана/закалени/. Темперирането, от своя страна, прави стъклото термоустойчиво, дава допълнителна здравина, гарантира дълъг живот на стъклото, а при евентуално счупване, то става на хиляди малки парченца, което, в комбинация с допълнително ламиниране с PVC фолио, гарантира ващата безопасност.

  • На нашите клиенти можем да предоставим два типа стъкло – бяло /с зеленикав или синкав оттенък/ или клиър вижън /абсолютно прозрачно стъкло без никакви оттенъци/. При печата върху бяло стъкло има опасност от разминаване с реалните цветове. В този случей Pixel Print Studio не носи отговорност. При ползването на клиър вижън стъкло, което препоръчваме, цветовете остават на 100% непроменени.

Всички видове тонирани стъкла са  подходящ за гръб на кухня,  гардеробни врати, стъклени плотове за маси и други, технологията за тониране на всякакви  повърхности позволява реализирането на най-смелите и дръзки интериорни решения и проекти.

За Вашата безопасност:

За Вашата безопасност препоръчваме да се използват темперирани стъкла с допълнителна ламинация с PVC фолио, която не позволява на хилядите малки парченца след евентуално счупване да се разхварчат и разпръснат във всички посоки и да доведат до нараняване.

Pixel Print Studio предлага услугата тониране на стъкло, както на частни лица, така и на, фирми, работещи със стъкло, изработващи мебели или са се специализирали в сферите на оформление на дизайн и декориране на интериор.