Ето как може да поръчате принт стъкла или тонирани стъкла  в Pixel Print Studio:

Вариант 1.

Да направите онлайн заявка. Как става това?

– Първа стъпка – изтеглете нашия шаблон за поръчка на боядисани и принт стъкла 9 (изтегли шаблон за поръчка), или шаблона за мдф врати и елементи

-Втора стъпка –  попълнете коректно шаблона за поръчка, ако срещнете някакви затруднения може да се свържете с нас на: 0896 737772 ; 0896 775115

– Трета стъпка – попълнения шаблон се изпраща на e-mail: pixelprintorder@gmail.com  и се счита за поръчка, /за оферта изпратете попълнения  шаблона на e-mail: pixelprintbg@gmail.com /м след което наш сътрудник ще го провери за неточности и пропусната информация. В случай, че има неясноти ще се сврже с вас за изчистване на неточностите с цел ибягване на грешки при изработка.

– Четвътра стъпка – тъка проверения и коригиран шаблон се връща при Вас за одобрение и съгласие по всички точки на шаблона. Същият след одобрение вече се  счита за официален документ /oдобрението става на е-mail или на посочените по горе телефони/;

– Пета стъпка – може да направите авансово плащане или цялостно плащане на поръчката като направите  паричен превод по банкова сметка или паричен превод през ЕasyPay или  Еконт Експрес  /начина на плащане се уточнява при потвърждение на поръчка/.

Вариант 2.

Ако се намирате в гр. Пловдив може лично да ни посетите във фирмения ни магазин на бул. Източен 22, адрес вижте от тук, като попълването на шаблона се извършва от наш служител. За да получите най-точна цена за оферта или поръчка, ни е нужно да знаем :

– принтирано или боядисано ще е стъклото

– точни размери на стъклото

– дебелина  на стъклото

– закалено или незакалено стъкло

– обикновено или клиър вижън стъкло

– с отвори или без отвори за контакти или друго е стъклото. Ако има отвори са ни нужни техните размери / Ф 20, Ф 60 , Ф 100 и т.н. /, както и техния брой, а когато правите поръчка трябва да предоставите и точното местоположение на съответните отвори.

– тип на печата

– с или без допълнителна защитна запечатка /защитната запечатка на 100% предпазва печата от влага, плесен, мухъл и неволно надиране на печата при монтаж, дава 100% плътност на изображението и не позволява получаването на силуети от монтажен силикон кабели и друго зад стъклото/

– Избора на изображение или цвят, ако е тонирано стъкло, не влияят на цената.

Забележка:

Каталозите на принт стъклата са единствено онлайн и може да ги изтеглите от нашата интернет страница. Разполагаме с примерни мостри във фирмения ни магазин в град Пловдив.

Точните цветове на тонираните стъкла може да видите в каталог на RAL, NCS или във фирмения ни магазин в град Пловдив.

След поръчка не е възможна промяна на размери и отвори

При печат с изображения, предоставени от клиента, Pixel Print Studio носи отговорност единствено за  качеството на печата и стъклото, но не и за качеството на самото изображение.

При работа с чужди стъкла или материали Pixel Print Studio не носи отговорност за качествата, здравината и цялостната визия на изполозваната медия.

Изработката и срока за изпълнението на поръчката влизат в сила след направено авансово или цялостно плащане на направената от  Вас поръчка.

Pixel Print Studio предлага услугата пълноцветен широкоформатен UV LED печат  както на частни лица, така и на фирми работещи със стъкло, метал, еталбонд, фирми,  изработващи мебели или специализирани в сферите на оформление на дизайн и декориране на интериор, рекламни студиа и фирми занимаващи се с реклама.