Помещенията в жилището ви могат да се превърнат в истинска сцена на изкуството с модерната технология за принт на тапети. Обновяването на интериора се превръща в истинско удоволствие. Печатът на тапети гарантира разнообразие от цветове, модели, текстури. Технологията е изключително достъпна, което я прави и толкова привлекателна.

Възможностите за печат на тапети на практика са безгранични. С фототапетите можете визуално да разширите пространството на стаята и да създадете в нея приятна атмосфера и положително настроение. Принтът на тапети може да превърне една стена в истинска арт творба.

Посредством печата на тапети детската стая може да се преобрази във вълшебно място, в което най-малките да се забавляват по цял ден. Тя може да бъде украсена на космическа тематика или “населена” с любими приказни герои.

Печатът на тапети е с високо качество и е 100% екологично чист. След печата тапетите не издават неприятна миризма и не изискват ламиниране – изображенията върху тях изглеждат добре от всеки ъгъл. Материалите, от които са изработени, са устойчиви на влага и слънчева светлина. При принта на тапети цветовете не избледняват и не губят насищане, тъй като не проникват в материала, а остават запечатани върху него чрез UV технология.

Днес всичко е толкова просто и лесно, благодарение на технологията за принт на тавани и тапети!

ДЕТСКАТА СТАЯ !

 

 

ЗА ДОМА