Директен печат върху стъкло

Технологията за директен пълноцветен широкоформатен UV LED печат върху стъкло позволява голяма гъвкавост и внася така желаното от всеки клиент разнообразие и индивидуалност в интериора. Пораради различните типове на печат и огромното разнообразие от изображения, с които разполагаме, можем да предадем индивидуалност на всяко едно помещение в дома, офоса или хотела.

Мастилата, с които печатаме, имат изключително голяма издръжливост на цветовете. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и преминават в твърдо състояние. Това гарантира здравина на печата.

На нашите клиенти предлагаме няколко вида стъкло и запечатка  на мастилата, ползвани при печат в зависимост от спецификата и мястото, за където е предвидено съответното принтирано стъкло:

 

 

За стъклото:

  1. Всички предлагани от нас стъкла могат да бъдат с дебелина от 4 – 12 мм.
  2. Всички предлагани от нас стъкла могат да бъдат темперирана/закалени/. Темперирането от своя страна прави стъклото термоустойчиво, дава допълнителна здравина на стъклото, гарантира дълаг живот на стъклото. При евентуално счупване то става на хиляди малки парченца, което в комбинация с допълнително ламениране с PVC фолио гарантира ващата безопасност.
  3. На нашите клиенти можем да предоставим два типа стъкло – бяло/с зеленикав или синкав оттенък/ или клиър вижън – абсолютно прозрачно стъкло без никакви оттенъци. При ползването на бяло стъкло има опасност за разминаване с реалните цветове ползвани при печат. В този случей Pixel Print Studio не носи отговорност. При ползването на клиър вижън стъкло, което препоръчваме, цветовете остават на 100% непроменени.

За печата:

  1. Прозрачна запечатка, тип витраж – така създаденият печат е подходящ за стъклени фасади на сгради, преградни стъклени стени, стъклени врати за всякакви обществени сгради и заведения, подходящ е и още за интериорни врати, витрини на мебели и навсякъде,където е необходимо печатът да пропуска светлина или да бъде осветен от едната страна.
  1. Бяла запечатка дава плътност на печата и не позволява пропускането на светлина, подходящ за гръб на кухня, гардеробни врати, стъклени плотове за маси и други, технологията принт върху всякакви равнинни повърхности позволява реализирането на най-смелите и дръзки интериорни решения и проекти.

Бяла + Сива запечатка /Блок аут печат/ дава още по голяма плътност на печата и свежда до минимум пропускането на светлина /подходящ за гръб на кухня,  гардеробни врати, стъклени плотове за маси и други/. Технологията позволява реализирането на най-смелите и дръзки интериорни решения и проекти.

Допълнителна Защитна Запечатка  или /ДЗЗ/ –  предпазва на 100%  печата от влага, плесен, мухъл и неволно надиране на печата при монтаж, дава 100% плътност на изображението и не позволява получаването на силуети от монтажен силикон, кабели и друго зад стъклото.

 

  1. Триплекс с пълноцветен печат – благодарение на най съвремените технологи за слепване на две стъкла едно за друго с пълноцветен печат между тях и благодарение на издържливостта на мастилата и висока температура/ нужна за слепянето на две стъкла/, които ползваме,създадохме триплексово стъкло с пълноцветен UV печат при което не се наблюдава оцветявания или замъглявания по стъклото или печата, липсват миниатюрните мехурчета, които се появяват при слепяне на двете стъкла, наблюдава се абсолютна стегнатост и точност на печата.Този тип триплексови стъкла с печат са изкючително подходящи за душ кабини, преградни стъкла за стълбища или прегрдни стъкла за парапети на тераси, преградни стени в офиси и всякакви обществени сгради и заведения.
  1. Всички видове запечатки са подходящ за гръб на кухня, гардеробни врати, стъклени плотове за маси и други, технологията принт върху всякакви равнинни повърхности позволява реализирането на най-смелите и дръзки интериорни решения и проекти.

За Вашата безопасност:

За Вашата безопасност препоръчваме да се използват темперирани стъкла с допълнителна ламинация с PVC фолио, която не позволява на хилядите малки парченца след евентуално счупване да се разхварчат и разпръснат във всички посоки и да доведат до нараняване.